Întâlnire transfrontalieră la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul judeţean Arad

0
656

Sediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul judeţean Arad a găzduit, vineri, o întâlnire între directorul Agenţiei de Plăţi în Agricultură din localitatea Bekes, dr. Rakoczi Attila, şi preşedintele Asociaţiei Judeţene a Gospodarilor Maghiari Arad, Kocsik Jozsef. Din partea APIA Arad, la discuție au participat directorul executiv Alin Stelian Triponescu și directorii executivi adjuncți Mihaela Cancel și Oliviu Iustin Rogoz.
„Vizita a avut drept scop o discuţie informală referitoare la atribuţiile instituţiei noastre precum şi a instituţiei omoloage din Bekes, strategii, mod de lucru, organizare și așa mai departe. Ca urmare a vizitei efectuate
s-a stabilit o nouă întâlnire pentru dată de 7 septembrie 2017, ocazie cu care delegaţia maghiară va fi mai numeroasă, formată din angajaţi ai agenţiei de plăţi omoloage, din Ungaria, pentru un schimb de experienţă în ceea ce priveşte activitatea instituţiilor noastre”, susține Alin Stelian Triponescu, directorul executiv al APIA Arad.
(L.Ș.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.