Întăriri pentru regula U23: Teodora Manea a semnat cu Arad

0
133

FCC Baschet UAV Arad bifează prima noutate la nivelul lotului de jucătoare pentru stagiunea 2021-2022 din baschetul feminin românesc. Teodora Manea e noua extremă a echipei antrenate de portughezul Jose Araujo.

Originară din Craiova, Manea poate evolua pe posturile 3 şi 4 şi vine la Arad după un sezon bun la Rapid Bucureşti. Măsoară 1.83 m, are 22 de ani, iar la ultima experienţă în maioul formaţiei din Capitală, a fost a doua marcatoare a giuleştencelor după experimentata Florina Diaconu. A intrat pe parchet în 24 de rânduri, acumulând o linie statistică formată din 13.4 puncte pe meci, 7.5 recuperări, 2.2 pase decisive , 2.7 intercepţii, cu procentaje de 40.4% la aruncările de la semi-distanţă, 20% din afara semicercului şi 65.4% la libere.

De menţionat că numele de Manea nu este străin pentru formaţia „galben-albastră.” Sora mai mare a noii extreme a Aradului a evoluat şi ea în oraşul de pe Mureş. Andra Manea a bifat trei sezoane în perioada 2013-2016, anunță FCC Baschet UAV pe site-ul oficial.

Înainte să evolueze la Rapid, Teodora Manea a mai jucat pentru formaţiile CS Teleorman Alexandria şi SCM CSS Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.