După 2-0 în Valea Domanului, miza fiind punctele din Liga Elitelor, UTA Under 19 a trecut și în primul tur al Cupei României de Școlar Reșița. De această dată, meciul a avut loc la Arad, iar Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi au primit întăriri de la Sandu Gaica și Adrian Ungur, de la grupa de 2001.
De altfel, singurul gol al întâlnirii a fost reușit de un fotbalist de 17 ani. David Miculescu a înscris de la punctul cu var, după un penalty obținut de Nagy la pasa lui Gruiescu. Altfel, arădenii și-au creat o sumedenie de ocazii, potarul bănă­țenilor fiind providențial în fața lui Gruiescu, Isac sau Miculescu. Dumitru a ratat și el o situație imensă în partea a doua și scorul a rămas cel stabilit de Miculescu încă din minutul 10.
Este posibil ca cel puțin în Cupa României să vedem cât mai des combinata 2000-2001 la UTA și asta pentru că arădenii vor încerca să ajungă cât mai sus în această competiție. „Dacă mai câștigăm trei meciuri putem juca finala, iar acesta poate fi un obiectiv în acest an, atâta timp cât în Liga Elitelor se pare că nu avem forța să ajungem printre primele clasate. Așadar, cred și sper că o echipă apropiată de cea de astăzi o s-o mai vedem și pe viitor, dar asta și în funcție ce decide și conducerea clubului, dar și calculându-ne atent pașii în campionatele în care evoluăm ambele echipe. Iar așa cum azi am stat noi pe bancă, poate data viitoare va sta Sandu Gaica și Adi Ungur, prioritare sunt interesele clubului. Cert este că astăzi echipa a arătat destul de bine, copiii și-au dorit, au alergat și, cu excepția ratărilor mari, au făcut un meci bun. Poate că și victoria de duminică, de la Reșița, ne-a deconcentrat puțin în fața porții, știindu-se faptul că suntem mai puternici decât ei”, a menționat Mihai Petcuț.
Creța – Haraseniuc (46 Dardai), Sabău, Onuțan, Pașcu – Isac, Hrezdac (46 Merian) – Dumitru (80 Mo­raru), Miculescu (46 Obrad), Gruies­- cu – Nagy (46 R. Petcuț) a fost echipa aliniată aieri de UTA Under 19 în disputa de Cupă cu Reșița.

Recomandările redacției