SC. Balastiera Horia SRL, cea mai eficientă balastieră din județul Arad, a fost cumpărată de către omul de afaceri Ovidiu Palcu, patronul Companiei INTECO HOLDING. Balastiera, aflată la doar câțiva kilometri de municipiu, fiind și cea mai apropiată de Arad, deține o capacitate foarte mare de producție.

În cadrul Balastierei Horia se lucrează la capacitate maximă, agregatele obținute aici fiind distribuite în întreg județul Arad, dar și în județul Timiș. De asemenea, având în vedere calitatea superioară a agregatelor, Balastiera din apropierea Aradului prezintă un interes uriaș pentru firmele din Ungaria care încarcă zilnic marfă de aici.

Agregatele care se produc la Balastiera Horia sunt următoarele: Sort 0-4 (nisip până la 4 milimetri), Sort 4-8, Sort 8-16, Sort 16-22,4, Balast 0-63 milimetri și refuz de ciur.

Produsele obținute aici sunt de o calitate superioară, acest lucru fiind certificat de către cel mai înalt sistem de ierarhizare a calității agregatelor: 2+; ISO 9001; ISO 14.001:2015 și 9001-2015.

Exploatarea se face respectând toate normele prevăzute de lege.

Agregatele obținute aici se dau spre vânzare stațiilor de beton, stațiilor de asfalt, construcții civile de drumuri sau pur și simplu în construcții de imobile.

 

Recomandările redacției