INTECO HOLDING a început lucrările la drumul Socodor-Nădab

0
422

Așa cum era stabilit, în 1 martie, Consiliul Județean Arad a predat amplasamentele și s-a dat ordin pentru începerea lucrărilor la drumul Socodor- Nădab, pe un tronson de 5 kilometri și la drumul Curtici-Macea-Sânmartin de 8,6 kilometri. ,,Facem ce am promis.  Am predat amplasamentele și am dat ordinul de începere a lucrărilor pentru drumurile Socodor-Nădab (5 km, durata de execuție 9 luni) și   Curtici -Macea -Sânmartin (8,6 km, durata de execuție 14 luni). Aceste drumuri sunt finanțate prin programul transfrontalier INTERREG, din fonduri europene. Asta înseamnă administrație eficientă”, spune vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Răzvan Cadar.

Societatea Comercială INTECO HOLDING SRL, care va realiza drumul Socodor –Nădab, reprezintă o firmă de tradiție și renume în domeniul construcțiilor de drumuri, poduri, construcții civile, instalații electrice, instalații sanitare, alimentare cu apă, canalizare, stații de tratare a apelor uzate, întreținere drumuri și deszăpeziri.

Lucrările la drumul județean Socodor-Nădab au valoarea de 8,3 milioane lei, iar termenul de finalizare este de 9 luni. Acest drum va constitui și prima parte a șoselei de centură a orașului Chișineu Criș și va scoate traficul greu din oraș, pe relația Nădab-Vama Vărșand.

Drumul pe care îl va realiza compania INTECO HOLDING, face parte din inelul care va închide rețeaua de drumuri transfrontaliere, prin care se realizează o legătură de bună calitate între vămile Nădlac și Vărșand, incluzând și localitățile Pereg, Pecica, Turnu, Iratoș, Dorobanți, Macea, Grăniceri, Pilu, Socodor.

 Firma INTECO și-a creat un renume bun, atât datorită lucrărilor exectutate la cele mai înalte standarde cât și respectarea termenelor de predare.

De la momentul înființării și pâna în prezent, S.C. INTECO HOLDING S.R.L. și-a dezvoltat un puternic patrimoniu intangibil având o bază de clienți si furnizori permanenți, contracte de colaborare cu societăți puternice, parteneriate cu autoritațile publice, o reputație solidă tradusă în bonitate si solvabilitate în raport cu băncile și colaboratorii, o bogată experiență a personalului executiv și a conducerii.

În concluzie și drumul Socodor-Nădab, va fi realizat la cele mai înalte standarde de calitate și cu siguranță va fi unul dintre cele mai calitative drumuri din județ, realizând legătura cu vămile din vestul țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.