INTECO HOLDING continuă să execute lucrările de asfaltare, conform contractelor – Cine este tare, este tare și în momente de criză

0
545

În urmă cu câteva zile am mai dat un tur prin județ, cu gândul de a vedea dacă prevederile ordonanțelor militare și ale Decretului prezidențial se respectă de către cetă­- țeni. Într-adevăr am văzut sate și comune pustii, semn că oamenii au înțeles ce au de făcut. Desigur excepțiile au fost acolo unde se muncea pământul, dar și acolo oamenii au respectat distanțarea socială. Și trebuie să spun că se purtau măștile. De altfel, am întrebat un cetățean din Zărand, dacă se poartă masca tot timpul. Mi-a răspuns: „Doar când nu dorm nu o port. Este lege și pentru sănătatea mea trebuie să o port. Așa cred că ar trebui să facă și alții”.
În drumul nostru am avut ocazia să-l întâlnim pe omul de afaceri Ovidiu Palcu. Acesta tocmai supraveghea procesul de asfaltare a drumului Seleuș- Nădab, unde se toarnă stratul de uzură. Cei care au mai circulat pe acest drum, au scris tot felul de neadevăruri pe rețelele de socializare. Numai ei știu ce au scris și de ce au scris aceste lucruri și ce au priceput acești informatori falși.
– De fapt, văd că la fotbal și la drumuri toți se pricep, domnule Palcu.
– Așa este, dar mâna nu poți să o pui peste gura nimănui. Eu nici nu prea dau importanță la aceste discuții. Pe mine mă interesează să meargă treaba, să fie calitate și, în general, fiecare să-și îndeplinească atribuțiile în postul în care este pus.
– Dacă aveți timp, mai zăboviți cu noi câteva minute.
– Desigur, însă rapid că trebuie să plec urgent și-n altă parte.
– Și în aceste vremuri de criză lucrați la întreaga capacitate?
– Da, bineînțeles, pe noi nu ne afectează criza. Oamenii sunt pe șantier și își fac treaba așa cum trebuie. Am început asfaltarea acestui drum. Acum mergem cu stratul de uzură și cred că în două, maxim trei luni, este gata tronsonul Seleuș – Nădab. Vă rog să observați care este grosimea stratului de uzură. Am terminat primul strat pe tronsonul Olari- Sintea Mică- Sântana.
– Știm că mai aveți și alte puncte de lucru, pe care le-am amintit în alte dăți.
– Da, dar îmi pare foarte rău că nu mai am timp să stau de vorbă cu dumnea­voastră. Însă trebuie să ajung la niște negocieri programate de ceva timp. Vreau să achiziționez câteva balastiere și încă o carieră de piatră, pentru că lucrări vor mai fi în continuare.
– Vă urăm mult succes și spor la treabă!
Voicu Sida

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.