INTECO HOLDING în grafic cu lucrările la unul dintre cele mai importante drumuri din județ

0
1399

Lucrările la drumurile județene Sânmartin-Socodor și Socodor-Nădab sunt în plină desfășurare. Autoritățile județene și locale sunt foarte mulțumite de modul în care se desfășoară lucrările în zonă, iar localnicii sunt bucuroși că, în sfârșit, după atâta timp, o firmă serioasă le va face un drum de calitate. ,, Consiliul Județean contribuie la dezvoltarea orașului și a regiunii, dar și la creșterea confortului cetățenilor, prin mai multe proiecte”, spune Răzvan Cadar, vicepreședinte Consiliului Județean Arad.  Aflat pe șantier, împreună cu alți oficiali, vicepreședintele CJA Răzvan Cadar a fost impresionat de cum se desfășoară lucrările în zonă. ,, Împreună cu primarul Flavius Chereji, am vizitat șantierele drumurilor Curtici-Macea-Sânmartin, Sânmartin-Socodor și Socodor-Nădab, proiecte finanțate din fonduri transfrontaliere, drumuri care leagă Chișineu-Crișul de celelalte orașe aflate în proximitatea frontierei: Curtici, Pecica și Nădlac”, precizează vicepreședintele CJ Răzvan Cadar. Reabilitatrea drumului este realizată de firma INTECO HOLDING ce aparține omului de afaceri arădean Ovidiu Palcu și care se ocupă la modul cel mai serios de aceste lucrări.

O mențiune specială o reprezintă drumul Socodor-Nădab, în fapt o șosea de centură a orașului Chișineu-Criș, care va scoate traficul greu din oraș, pe relația Vama Vărșand-Nădab și care va scurta legătura externă a zonei industriale Nădab.

,,Am discutat și despre Strategia de dezvoltare a orașului pentru perioada 2021-2027, despre proiecte pe care dorim să le includem și în strategia Consiliului Județean. Chereji este un primar cu viziune, un primar care dorește să construiască și să valorifice potențialul orașului Chișineu-Criș. Împreună cu președintele Iustin Cionca și vicepreședintele Ionel Bulbuc suntem partenerii administrațiilor din județ pentru că ne dorim să implementăm proiecte care să continue dezvoltarea Aradului”, menționează Răzvan Cadar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.