Inteco Holding își lărgește activitățile – acum a intrat și în domeniul imobiliar

1
5352

Voicu Sida 

Inteco Holding este o societate care are mai multe activități la bază. De toate acestea am mai scris în ziarul nostru de repetate ori. Asta, mai ales și prin prisma faptului că această companie oferă niște prestații și servicii inedite. Pentru a gestiona cu succes toate aceste ramuri de acțiune trebuie în primul rând să ai un personal foarte bine calificat, care să aibă o abordare profesionistă, să ai disciplină și, mai ales, să ai un management de top. Iar Inteco Holding are toate aceste atribute. Este vorba și de un tânăr cu multă energie, dar și cu experiență în afaceri. Desigur, aici l-am numit pe domnul Ovidiu Iulian Palcu, un artizan al reușitei.
Ce mai este de remarcat la această companie? Chiar dacă este criză, toți angajații au primit prime de sărbători. Nu știu câți patroni de firme arădene au făcut acest gest.
În această perioadă de sărbători, de respiro pentru noi toți, mai mulți oameni, colaboratori m-au întrebat: ce domenii noi va mai aborda în viitor Inteco Holding?
Pentru aceasta i-am solicitat domnului Ovidiu Palcu , un scurt dialog.
– Ce planuri de viitor aveți pentru compania pe care o conduceți?
– La nivelul Inetco Holding am decis să ne îndreptăm atenția și spre domeniul imobiliar. Drept urmare, am înființat o agenție imobiliară, care se numește „Inteco Imobiliare”. Prin această agenție se poate face toată gama de operațiuni din această ramură. Vânzări, cumpărări sau închirieri. Trebuie să vă spun că surpriza a fost foarte plăcută. Încă de la început potențielii clienți s-au îndreptat către noi. Este, dacă vreți o reacție la renumele grupului nostru de firme. Suntem foarte serioși în tot ceea ce facem și acum cred că culegem roadele muncii noastre de ani și ani. Putem fi contactați, cu toată încrederea la telefonul 0733-141643, pentru orice oportunitate din acest domeniu. În viitorul foarte apropiat vom mai deschide o afacere. Deocamdată nu vreau să intru în amănunte, dar cred că va fi o surpriză pentru cei mai mulți.
-Noi vă dorim mult succes!

Voicu Sida

1 COMENTARIU

  1. Despre desconsiderarea clientilor de catre firma Zaya ce parere are d-l Palcu? Nu de alta dar am inteles ca „seriozitatea” in relatia cu clientii este f.importanta in succesul unei afaceri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.