INTECO HOLDING – o firmă serioasă, care nu lasă urme rușinoase

0
3804

 

VOICU SIDA 

O zi superbă de primăvară. Îl văd pe patronul firmei INTECO HOLDING, omul de afaceri Ovidiu Palcu că se pregătește să plece pe teren. Mă apropii de dumnealui cu rugămintea de a-mi răspunde la o întrebare și anume:

Unde vă pregătiți să mergeți, domnule Palcu?

În primul rând, voi merge să văd cum decurg lucrurile în balastieră. După aceea, mă voi duce la Curtici, acolo unde vom începe asfaltarea Centurii Curticiului. Lucrarea se desfășoară pe o lungime de șapte kilometri.

În prima tranșă, vom începe cu asfaltarea părții de Sud a centurii, iar după părerea mea săptămâna viitoare vom și termina cu primul strat de mixtură AB 31, pe o grosime de opt centimetri. După ce vom termina cu această parte, vom începe cu partea de Nord a centurii.

Toate acestea ni le-a declarat tânărul om de afaceri, Ovidiu Palcu. La începerea turnării primului strat, a fost prezent dirigintele de șantier, alături de viceprimarul orașului Curtici și specialiști din cadrul companiei INTECO HOLDING.

Inginerul Cosmin Gligor ne-a demonstrat calitatea mixturii care se pune în primul strat. „Nu să ne lăudăm, dar suntem o firmă serioasă. Nu lăsăm urme rușinoase. Parcă nu m-aș mai putea duce pe drum să mă vadă lumea, dacă aș face o lucrare de mântuială. Dar asta este: pentru unii, fie că este cinste, fie că este rușine, tot acolo e. Altă explicație nu există. Dar să știți că peștele de la cap se împute. Câteodată se împute și de la coadă, dar la noi este ca la nimeni . Încă se mai poate ține capul sus, dar cu ochii închiși“, ne-a declarat inginerul Cosmin Gligor.

Voicu Sida

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.