Despre Inteco Holding se tot vorbește din anul 2002, de când a luat ființă, obiectul său de
activitate fiind foarte cunoscut peste tot. De altfel, an de an a făcut progrese uriașe în toate domeniile de activitate pe care le desfășoară.
Societatea este condusă de tânărul om de afaceri Ovidiu Palcu, om care la rândul său a adus alături de el doar specialiști unul și unul.
„Dacă este disciplină într-o instituție, acolo este și calitate și producție pe măsură. Muncitorul nu trebuie împins de la spate, asigură-i condiții de muncă și dă-i cele necesare și nu vei avea probleme. Eu așa procedez”, a declarat Ovidiu Palcu. Întrebat fiind cum de a reușit să dezvolte firma pe care o conduce, care acum execută o serie de lucrări și în Ucraina, Ovidiu Palcu susține că se bazează în primul rând pe for­țele proprii.
„Eu mă bazez pe mine în primul rând, apoi pe colectivul pe care îl am și pe tehnica din dotare. Acesta este secretul. Am avut o serie de lucrări pe care le-am executat sau le executăm anul acesta. Spre exemplu a fost semnat procesul verbal de recepție finală pentru lucrările realizate prin CL 6 «Reabilitare, captare de apă, stație de tratare apă și rezervare de apă în Ineu», lucrare demarată în cadrul unui proiect. Tot în cadrul acestui proiect a fost cuprinsă și «Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Arad», am executat la SC Euroconstruct SRL platforma betonată pentru stocarea deșeurilor și utilajelor grele. Este vorba despre 8.000 de metri pătrați în zona Vladimirescu. De asemenea, am executat o lucrare pentru SC Compania de Apă Arad SA, prin SC Radexym Trans SRL, ce a constat în sistematizare platforme și drumuri în incinta SEAU Păuliș, pe o suprafață de 2.250 metri pătrați”, a continuat omul de afaceri.
Lucrări de calitate
Mai trebuie spus că Inteco Holding a mai executat lucrări de construcții în orașul Nădlac, unde a reabilitat rețeaua de străzi. La Arad, societatea s-a ocupat de modernizarea punctului termic PT 32 din zona Alfa. În zona Vladimirescu s-a executat, de asemenea, o lucrare pentru SC Demeco SRL, ce a constat în amenajarea unei platforme betonate de 6.000 de metri pătrați pentru stocarea deșeurilor și utilajelor. În plus, pentru Voestalpine Stamptee România s-a făcut proiectarea și executarea lucrărilor imobiliare situate în Zona Industrială Zădăreni, ce au constat în introducerea energiei electrice, a gazului metan, a apei potabile și executarea canalizării menajere și pluviale. „Mai trebuie să știți că la Șicula am lucrat la amenajat străzi, la SC Penny Market SRL, prin SC Concret Beton, am executat parcarea și o platformă betonate. Am lucrat și în județul Timiș, unde ne-am ocupat de alimentarea cu apă în localitatea Sârbova, cu interconectare la rețeaua de apă a localității Hitiaș. La Bocsig ne-am ocupat de modernizarea drumurilor din comună, iar la Sintea Mare, pentru SC Mariland Dom SRL, ne-am ocupat de înființarea unei ferme de ovine. De asemenea, am lucrat la modernizarea și reabilitarea unor drumuri județene”, a ținut să precizeze Palcu. De menționat că la Curtici s-au făcut reparații capitale la trotuare și s-au înlocuit pavele.
Printre clienții Inteco Holding se numără și Compania de Apă Oradea, societatea deținută de Ovidiu Palcu lucrând la extinderea rețelei de apă și canalizare în comunele Nojorid, Oșorhei și Copăcel.
Astfel, societatea înființată în 2002 de tânărul și ambițiosul om de afaceri Ovidiu Palcu și-a făcut un renume pe piața construcțiilor civile, de drumuri și poduri, în domeniul instalațiilor electrice, sanitare, în alimentarea cu apă și canalizare, construcția de linii de tramvai, stații de tratare a apelor uzate, întreținerea de drumuri și deszăpeziri.

Recomandările redacției