INTECO HOLDING susține sportul arădean și proiectul „Încurajare la Mișcare”

0
626

La sfârșitul acestei luni, mai exact pe 31 iulie va avea loc unul dintre cele mai mari evenimente sportive din Arad din ultima perioadă. Este vorba despre proiectul „Încurajare la mișcare“, un proiect realizat de către Ruben Stoia în parteneriat cu instituțiile din Arad, INTECO HOLDING, prin sprijinul omului de afaceri Ovidiu Palcu și mulți alți sponsori.

INTECO HOLDING susține sportul arădean, și proiectul «Încurajare la mișcare». Domnul Ovidiu Palcu, ne-a sărit în ajutor și ne-a oferit susținere în realizarea unui proiect de succes pentru arădeni”, ne-a declarat maestrul Ruben Stoia.

Proiectul este dedicat arădenilor și sportului arădean astfel încât oamenii să poată cunoaște noi discipline în compania unor mari campioni arădeni precum: Marius Copil, Dennis Man, Gabriel Bozan, Cipri Rus, Florin și David Otvoș și mulți alți campioni din diferite sporturi.

În data de 31 în fața primăriei din Arad vor fi amplasate diferite standuri, iar cei interesați vor putea afla ce stă în spatele fiecărui sport.

Tot în 31 iulie vor exista și două cross-uri, dintre care unul este dedicat sportivului Florin Mureșan care a suferit un grav accident, iar acum este în recuperare. Traseul celor două cross-uri va începe la Primărie va continua în Podgoria – Teatru, înapoi la Primărie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.