INTECO HOLDING va construi o zonă rezidențială în Grădiște

0
1023

Compania INTECO HOLDING va realiza o nouă zonă rezidenţială în cartierul Grădiște. Noul cartier rezidențial se va întinde pe o suprafaţă de mai bine de un hectar, terenul fiind situat în apropiere de Grădina Poştei.

Proiectul cuprinde un lot de 18 clădiri cu maximum patru nivele, adică subsol, parter și două etaje. Acestea vor fi construite în vecinătatea străzii Anton Cehov. Terenul va fi împărţit în parcele cu suprafețe cuprinse între 300 de metri pătrați și 1.200 metri pătrați. Funcțiunea principală este aceea de zonă de locuințe individuale, dar și de clădiri cu destinație complementare unui spațiu rezidențial. Este vorba de magazine de mici dimensiuni, de unități de prestări servicii și alte facilități. De asemenea, se vor realiza și căi de acces, trotuare, platforme carosabile și drumuri, amenajări tehnico-edilitare, zone verzi, garaje.

În ultimul timp, INTECO HOLDING, companie care este administrată de omul de afaceri Ovidiu Palcu, a depăşit cu mult graniţele Aradului, compania de construcţii având contracte încheiate în Timişoara, unde a construit un complex rezidenţial de lux, care dispune de peste 60 de unități locative diverse.

De remarcat este că aceeaşi firmă modernizează drumuri şi poduri în Ucraina şi construieşte aproape 6.000 de locuințe în capitala Camerunului – Yaoundé. Așadar sunt suficiente premise pentru ca viitorul ansamblu de locuințe din Grădiște să fie unul la standardele mileniului trei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.