Inteco Residence, este un ansamblu rezidențial nou, situat într-o zonă în care locatarii se pot bucura de liniște și aer curat. Iar copiii se pot crește în siguranță, fără ca drumurile intens circulate din oraș să fie în imediata apropiere a complexului. Ansamblul este amplasat pe strada Ion Ionescu de la Brad 11A și dispune de aproape 90 de locuri de parcare.
Altfel spus, cei ce vor locui în ansamblul rezidențial Inteco nu numai că vor beneficia de facilitățile unui apartament ultamodern, dar și de liniștea oferită de zona extrem de liniștită. Profesionalismul, calitatea materialelor cu care se execută construcția facilităților, precum și stilul de viață pe care Inteco îl propune, fac din acest ansamblu rezidențial un proiect deosebit în Timișoara.
ACCES UȘOR ORIUNDE
Ansamblul este alcătuit din 65 de apartamente cu una, două sau trei camere, într-un imobil cu tipologie P+2E+Er, cu arhitectura moderna, accente clare şi volumetrie simplă dar atractivă.
Ansamblul a fost proiectat pentru a redefini conceptul de confort prin compartimentările decomandate excelente, cu spatii de depozitare generoase, locuri de parcare subterane și supraterane, loc de joacă pentru copii și proximitate fata de mijloace de transport în comun.
Zona în care apartamentele sunt amplasate oferă acces celor mai importante instituții și din viața noastră, de la grădinițe până la școli și universități. Pe lângă toate centrele educaționale amplasate în apropierea ansamblului, Inteco Residence beneficiază și de centre comerciale mari, farmacii, dar și locuri de recreere.
 

Recomandările redacției