E săptămâna rundelor intermediare în ligile doi și trei, însă și prim- divizionarele județene arădene intră în scenă miercuri. Și tot azi e rândul celor de la Cermei și Lipova să dispute cofruntări de risc maxim.
Sună mobilizarea în Țara Sămădăilor!
După șase eșecuri, o remiză și doar o victorie în retur, vestiarul Cermeiului a rămas dator față de conducerea clubului și comunei, dar – bineînțeles – față de susținătorii săi. Pe undeva, meciul de vinerea trecută, de la Timișoara, cu CNP-ul, a fost sacrificat tocmai în ideea ca partidele de acasă cu Lugoj și Filiași să fie abordate cu toate pânzele sus.
„Ne mobilizăm la cele două partide pe care le jucăm acasă și vrem să arătăm o altă față. Țintim rezultate pozitive, chiar dacă întâlnim echipe din prima jumătate a clasamentului. Așteptăm toți sămădăii la me­ciuri, vremea este bună de fotbal, totul este impecabil la baza sportivă de la Cermei. Avem nevoie de susținere pentru a face două jocuri bune. Lipsește în continuare Alin Gligor, în rest toți jucătorii sunt deciși să schimbe îndrepte destul de proastă lăsată în acest retur”, a menționat Petre Bulza, președintele „roș-albilor”.
Cermei – Lugoj e programat , de la ora 17, cu bănățenii având o dublă motivație. Aceea de a lua punctele ce le-ar permite să rămână pe podium, dar și de a răzbuna eșecul din tur: 1-2 în octombrie 2017.
Se mută în Bănie pentru puncte!
Lipova a făcut uitat eșecul dur de la Petroșani, cu Șirineasa (0-5), printr-un succes muncit, semnat Filimon în minutele de prelungire ale confruntării cu Giarmata. Acum, sorții au vrut ca Șoimii Lipova să-și petreacă săptămâna în capitala Olteniei, acolo unde o așteaptă Fi­liașul și „satelitul” lui CSU. „Avem două partide legate la Craiova pe care le abordăm profesionist. Plecăm marți spre orașul din Bănie, vom rămâne cazați la motelul Craiovița până sâmbătă pentru odihna jucătorilor, plus două zile de antrenamente, joi și vineri. Avem deja închiriat un teren, totul este pregătit în detaliu pentru fotbaliștii noștri, va fi practic un mini-cantonament de patru zile cu două meciuri. Chiar dacă avem la dispoziție autocarul modern de la Pletl, ar fi fost contraproductiv pentru fotbaliști să fim pe drum în jur de 22-23 de ore în patru zile. Băieții au apreciat efortul nostru financiar, dar sperăm ca acest lucru să se vadă pe teren la cele două partide, așteptările noastre sunt pentru rezultate pozitive atât cu Filiași, cât și cu Craiova II. Știm că avem de-a face cu echipe oltenești, cu jucători rapizi, incomozi, cu o răutate pozitivă”, a punctat Radu Pop, șeful grupării lipovane.
Deplasarea în Bănie nu a putut fi efectuată de Blagoescu, Pașcu, Deta (cu probleme legate de locul de muncă, respectiv școală), Dobrean și Turai (accidentați). „Avem mulți tineri, vedem cum se vor implica, ne dorim rezultate bune pentru orașul Lipova care ne susține și ne oferă condiții. Drept este că și dintre jucători deplasați la Craiova, unii au familii, chiar copii și fac un sacrificiu. Dar, este mai bine așa pentru odihna lor”, a adăugat Pop.
Partida dintre ACSO Filiași și Șoimii Lipova, din cadrul etapei a 24-a a Ligii a III-a, e programată miercuri, pe terenul „Chimia” din Craiova.

Recomandările redacției