Debutat în toamna anului trecut de Cristian Todea în Olimpia Satu Mare – UTA, David Miculescu aștepta cu nerăbdare primele minute și în gestiunea lui Ionuț Popa. Acestea au venit duminică, la scorul de 0-3 cu Universitatea Cluj, iar mijlocașul ofensiv de 17 ani a arătat câte ceva la serviciu. „Sunt bucuros că am debutat în acest sezon în Liga a II-a, dar, pe de altă parte, sunt supărat că am pierdut. Chiar și la 3-0 pentru adversar, datoria mea era să-mi fac treaba cât pot de bine, să ofer pase de gol, îmi pare rău că echipa nu a marcat măcar odată. Am vorbit deja în vestiar și am ajuns la concluzia că nu am avut atitudinea necesară să câștigăm azi. Trebuie să venim la antrenamente și să ne pregătim mai bine și o să ne revenim”, spune băiatul fostului atacant utist la începutul anilor 2000, Vali Miculescu.
Născut la Timișoara, David Miculescu regretă că nu a apucat să joace niciun minut în derby-ul Vestului, de etapa trecută. „Îmi pare puțin rău că nu am intrat pe teren la Timișoara, unde eram acasă, dar asta este. Am timp să joc, sunt tânăr și îmi aștept rândul. Datoria mea este să mă pregătesc cât mai bine, iar când domnii antrenori apelează la mine să fiu pregătit”, a adăugat talentatul fotbalist.
Miculescu se află pe lista convocărilor dată de Laurențiu Roșu pentru o acțiune în Albania a echipei naționale Under 18. Utistul trebuie să se prezinte pe 14 noiembrie la Mogoșoaia, alături de lipovanul Rusu. „Sunt mândru că-mi reprezint țara indiferent că e vorba de meciuri amicale, cum sunt cele din Albania, sau oficiale. Sper să-l conving pe domnul Roșu că merit să apeleze de fiecare dată la mine, dar până una alta mă gândesc doar la următoarea partidă a UTA-ei, cea de la Bacău, unde trebuie să câștigăm”, a adăugat fotbalistul grupei de 2001, pregătită de Sandu Gaica și Adi Ungur.

Recomandările redacției