Peste 200 de hectare de culturi agricole au fost făcute scrum în doar trei ore. Incendiul s-a produs în Aluniș și s-a întins până în județul Timiș. Se pare că incendiul a fost produs de la o combină care a luat foc.

Dezastrul putea căpăta proporții nebănuite, dacă pompierii din Șagu nu ar fi intervenit prompt la un alt incendiu, tot de la o combină, pe care l-au stins chiar la întoarcerea de la prăpădul de la Aluniș.

„30 iunie, ora 15:45, am fost solicitați să intervenim la un incendiu de diferite culturi izbucnit de la o combină care se afla la recoltat, în cel mai scurt timp ne-am prezentat la fața locului alături de 12 voluntari.

Incendiul manifestându-se violent și rapid, a fost nevoie de mai multe echipaje pentru lichidarea lui, fiind vorba mai ales de o suprafață de aproximativ 200 de hectare arse de rapiță și grâu ! Intervenind alături de aproximativ opt echipaje diferite din județele Arad și Timiș, am reușit să lichidăm incendiul după aproximativ trei ore, incendiul lăsând în urma diverse pagube materiale printre care și utilajul care se afla la recoltat!

Deplasându-ne spre remiza Șagu, între Fiscut și Firiteaz s-a mai aprins o combină, unde, fiind în trecere, am intervenit extrem de rapid alături de beneficiari excluzând orice pericol! Vă rugăm insistent să nu aprindeți vegetațiile uscate și să aveți în permanență măsuri de prevenire a incendiilor în agricultură în această perioadă fierbinte!“, spun pompierii din Șagu.

FOTO și VIDEO: https://www.glsa.ro/s-a-dezlantuit-apocalipsa-si-aradul-arde-sute-de-hectare-de-culturi-agricole-ard-fara-control-inspre-frumuseni-incendiul-a-intrat-in-judetul-timis/?fbclid=IwAR0AIoLRePbOLm6OyEwuX0XcF3CYW67fu_DfDIrlb-B1nX5KvADLCNDh2J8

video: https://web.facebook.com/100015704087245/videos/pcb.1304487346751389/1087171585549496

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției