scandal conjugalLa dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Arad a fost solicitată, zilele trecute, intervenţia unui echipaj pentru aplanarea unui scandal.

Apelul a fost făcut de o femeie de 27 de ani, care a reclamat faptul că a fost agresată de concubinul ei, în garsoniera în care locuiesc împreună. „La faţa locului colegii mei au procedat la stabilirea identităţii persoanelor, după verificări rezultând faptul că, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, bărbatul, de 27 de ani, din Bihor, a lovit-o pe femeie în zona feţei. La faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă”, preciza mr. Emilia Fînaţă, din cadrul IJJ Arad.

Jandarmii au întocmit în acest caz actele de sesizare necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Pe timpul verificărilor a rezultat faptul că, în urmă cu câteva zile, bărbatul a mai fost sancţionat contravenţional cu 200 de lei amendă, pentru provocare de scandal la aceeaşi adresă unde locuieşte.

Recomandările redacției