Interviu cu Lucia Leric, manager Eda Beauty Experience

0
677

Salonul Eda Beauty Experience este cel mai mare salon de remodelare corporală din Arad, un loc în care clientela are parte de experienţe unice. Serviciile salonului îmbină estetica cu medicina, iar diagnosticarea este primul pas. Deschis în martie 2014, salonul Eda Beauty Experience foloseşte ultimile inovaţii în materie de aparatură în terapii non-agresive. Salonul satisface cele mai exigente cerinţe în materie de înfrumuseţare.

– Care este paleta de servici pe care o oferă Eda Beauty Experience?

– Avem o paletă largă de servicii, tratamente profesionale şi tehnologii de ultimă generaţie, atât pentru slabire şi remodelare corporală, cât şi pentru infrumusetare facială. Din punct de vedere medical fizioterapie şi gimnastică de recuperare asigurăm clientelei terapii corporale, Trio I Shape – cavitatie, radiofrecvenţă şi vacuum, Flamingo Epoderm – brigth skin corporal şi tonifiere corporală, Endodermique – vacuum corporal, pressoterapie, electrostimulare, împachetari corporale – pentru slăbire rapidă, anticelulită şi antivergeturi, capsula spa jet – cu hidroterapie, saună umedă, baie de duşuri, împachetări, peeling corporal, masaj de relaxare, masaj Shiro Dhara, masaj de relaxare cu pietre vulcanice, masaj fitness, masaj terapeutic, masaj de tonifiere, drenaj limfatic manual. În ceea ce priveşte tratamentele şi terapiile faciale, clientela poate beneficia de radiofrecvenţă facială, bright skin facial, tratament anti acnee, vacuum facial, tratament de curăţare enzimatică, tratament facial cu pietre vulcanice, foto reîntinerire IPL, tratament anti acnee cu IPL, depigmentare IPL, Tratament anticuperoză IPL şi masaj facial.

De asemenea, în palta noastră de servicii avem epilare definitivă cu lumină intens pulsantă (IPL Nanno Elite 300), atât pentru zone corporale, cât şi pentru zone faciale.

 – Care sunt cele mai eficiente tratamente?

– Toată gama noastră de tratamente este eficientă, atât pentru slăbit/ înfrumuseţare, cât şi pentru recuperare medicală. De asemenea, punem mult preţ pe diagnosticare.

 – Cu ce tip de tehnică vine Eda Beuaty Experience Salon?

– Salonul nostru dispune de cea mai nouă tehnologie în materie de înfrumuseţare şi remodelare corporală cu aparate aprobate de FDA.

 – După cât timp se pot aştepta clientele la rezultate? 

– Depinde de la caz la caz şi depinde de tratament. Dacă vorbim de remodelare, iar clienta ţine cont de sfatul nostru, cu siguranţă rezultatele apar în scurt timp de la începerea procedurilor de tratament.

 – Cum se îmbină estetica şi medicina în tratamente?

– În primul rând, în centrul nostru se face o fişă de tratament prin care stabilim dacă clientul sau clienta este aptă din punct de vedere medical să recurgă la un tratament de înfrumuseţare sau de ameliorare fizică.

 – Ce fel de afecţiuni se pot ameliora sau chiar trata prin tratament şi masaj?

– În materie de remodelare corporală se poate trata complet celulita, scăderea în greutate şi centimetri, iar prin anumite proceduri faciale se poate trata acneea, semnele bătrâneţii, petele, guşa dublă şi se pot ameliora ridurile. Prin masaj terapeutic se ameliorează afecţiuni ale coloanei, întinderi, contracturi, inflamaţii articulare şi musculare. De asemenea, se pot trata diverse dureri de spate, de mâini şi picioare, de la nivelul şoldului, afecţiuni reumatismale şi tulburări ale circulaţiei sanguine la nivelul mâinilor şi picioarelor.

 – Care sunt cele mai frecvente afecţiuni la care apelează arădenii la tratamente, masaj?

– Arădenii apelează cel mai des la proceduri anticelulitice şi proceduri de slabire.

  – Ce îşi doresc cele mai multe cliente să obţină în urma tratamentelor?

– Arădencele sunt interesate de tratarea celulitei, slăbirea în centimetri şi kilograme şi epilarea definitivă.

  – Ce tipuri de abonamente avantajoase propuneţi clientelei?

– În fiecare sezon avem o listă de pachete promoţionale la care pot apela clienţii, iar dacă clientul doreşte anumite tratamente se poate face un pachet personalizat, cu un discount aferent.

 – Serviciile salonului nu se adresează doar sexului frumos. De ce pot avea parte bărbaţii care aleg un salon cu acest profil?

– Bărbaţii pot beneficia de tratamente faciale, corporale, masaje, electrostimularee şi epilare definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.