„Întotdeauna mi-au plăcut faptele, nu vorbele goale“, afirmă omul de afaceri Ovidiu Palcu

0
366

Chiar în urmă cu o săptămână am trecut prin punctele de lucru ce aparțin de compania Inteco Holding în județul nostru. Am ținut cont că această firmă are lucrări și în afara județului nostru ceea ce demonstrează că este un constructor foarte serios.
Am ținut săptămâna care a trecut să abordez o discuție în linii mari cu tânărul om de afaceri Ovidiu Palcu, patronul acestei firme. Acesta ne-a informat că toate lucrările care sunt contractate se desfășoară conform graficului.
„Chiar unele dintre ele se vor finaliza cu mult înainte de termen“, ne-a precizat domnul Ovidiu Palcu, care continuă: „Știți, în viață sunt multe întâmplări care te învață și te pun la încercări. Dar pentru mine au fost lucruri minore, poate dumneavoastră le știți. Timpul le rezolvă și noi zicem tot așa, mai devreme sau mai târziu. În ce privește situația la zi pot spune că avem toate lucrările atacate, ca să spun așa. Am mai participat la câteva licitații. Contractăm în limita a ce putem să onorăm în cele mai bune condiții. Însă eu sunt foarte încrezător în capacitatea umană și tehnică a companiei noastre. Și închei spunând că întotdeauna mi-au plăcut mai mult faptele și nu vorbele goale. De aceea, relizările companiei de până acum sunt cea mai bună carte de vizită și cred că vorbesc de la sine“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.