gloriaRunda a 11-a a Ligii a IV-a a fost deschisă pe arena Telecom din Micalaca, acolo unde Gloria a obţinut o victorie clară în faţa celor de la Aqua Vest. Superiori la toate capitolele, elevii lui Bogoşel au pus stăpânire pe joc încă din start. Atacurile tramvaiştilor au fost însă fără orizont, iar la puţinele ocazii din prima parte a lipsit concentrarea în faţa porţii. Oaspeţii s-au mulţumit să se apere pe două linii, aglomerând zona din faţa careului, iar strategia a dat roade timp de 45 de minute. Gloria a presat tot mai mult după pauză, iar des­chiderea scorului era doar o chestiune de minute.
Eşanu şi Blănaru, reuşite frumoase
După ce Berari a ratat o mare ocazie la cinci minute de la reluare, Eşanu avea să deschidă scorul în minutul 55, cu un vole superb de la 12 metri, după o centrare bună de pe dreapta a activului Topai. Golul de generic al vârfului tramvaist le-a turnat plumb în ghete oaspeţilor, care au scăpat miraculos de alte goluri, la ocaziile mari irosite de Berari şi acelaşi Eşanu. Ratările se puteau răzbuna, dar Olariu, scăpat singur la 25 de metri, a ratat lobul peste Bujor, ieşit în întâmpinare, iar mingea s-a dus mult alături. Conturile aveau să fie încheiate în minutul 71, Blănaru şutând cu stângul de la 16 metri, direct sub transversală, după o aşezare a lui Eşanu.
Fără paşi greşiţi până în iarnă
S-a jucat într-o singură direcţie până la final, iar tabela avea să fie modificată încă o dată, chiar în minutul 90. Manea a fost agăţat clar în careu de Brutyo, iar Urs a transformat cu precizie penalty-ul. Victorie clară pentru Gloria, care mai are însă de recuperat pentru a reveni în lupta pentru promovare. Înfrângerile de la Sântana, Chişineu- Criş şi Pecica atârnă greu în clasament, iar trupa din Micalaca are un singur gând: fără paşi greşiţi în ultimele patru meciuri din tur.
Formaţii:
Gloria: Bujor –  Topai, Wild, Manea, Hulbăr – Petra, Blănaru, Berari, Vasinc, Gherghel – Eşanu. Au mai jucat: Vereş, Rechiţan, Urs, Bercu.
Aqua Vest: Brutyo – Arhilie, Demian, Moisă, Gherasă, Bura, Sânt, Savin, Olariu, Ursoi, Popa. Au mai jucat: Dobre, Bodescu, Junc.
Arbitri: Ionuţ Nicoraş – Leontin Buda, Zoltan Nagy. Observatori: Dan Ologeanu, Adrian Lucaci.

Recomandările redacției