A intrat cu barda-n… local

0
584

topor

Un bărbat a băgat spaima-n mai multe persoane dintr-un local din centrul municipiului, când a apărut cu o bardă, ameninţând şi chiar agresând două victime.

Marţi seara, în jurul orei 20.00, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, a fost solicitată intervenţia unui echipaj pentru aplanarea unui scandal.

Apelul a fost făcut de către un bărbat care a reclamat faptul că, în timp ce se afla într-un local public din zona centrală a municipiului Arad, a fost ameninţat şi agresat fizic.

Jandarmii au identificat, la faţa locului, persoanele implicate. După verificări a rezultat că, pe fondul consumului excesiv de alcool, un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat într-o localitate din judeţul Arad, a ameninţat cu o bardă şi a agresat fizic două persoane ce se aflau în respectivul local.

Jandarmii au luat măsura sancţionării, cu 1200 lei amendă, a persoanei care a provocat scandalul, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată. De asemenea, au fost întocmite actele de sesizare necesare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “ameninţare”, „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.