bautiiAgenţii de circulaţie au depistat, la sfârşitul săptămânii, două persoane care conduceau autovehicule în timp ce se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, producând, din păcate, şi accidente de circulaţie.

În timp ce conducea un autoturism marca Ford, pe DJ 708B, din direcția Covăsânț-Ghioroc, N.C., de 42 de ani, din judeţul Hunedoara, a pierdut controlul direcției de mers şi s-a lovit de zidul unui imobil din localitatea Covăsânț. În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot pe fondul consumului de alcool, C.C., de 32 de ani, din Arad, în timp ce a condus un autoturism marca BMW , pe strada Cetății, din municipiul Arad, a pierdut controlul asupra volanului si a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma impactului, a fost rănită uşor R.N., de 20 de ani, din municipiu, care se afla pasageră, pe scaunul din dreapta faţă a autoturismului. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentratie de 0,41 mg/l alcool pur in aerul expirat”, ne-a declarat comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt la Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii continuă cercetările, pe numele celor doi conducători auto fiind întocmite acte premergătoare săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o concentraţie alcoolică peste limita legală, respectiv distrugere.

Recomandările redacției