femeie-lady-womanNu este uşor să întâlneşti persoana potrivită cu care să începi o relaţie. Dar nu este nici imposibil, ci trebuie să îţi dai seama ce anume te împiedică să cunoşti cât mai multe persoane.

Atunci când eşti singură, îţi cauţi un iubit, dar nu reuşeşti să găseşti pe cineva, cei dragi încearcă să te ajute punându-ţi cât mai multe întrebări, la care ajungi să te gândeşti şi tu, apoi, însă fără să găseşti răspunsuri. Dacă nu ai răspunsul înseamnă că întrebarea nu este potrivită pentru tine. Tu trebuie să îţi pui întrebările care te pot ajuta să îţi dai seama ce îţi doreşti şi, când vine vorba de emoţii şi sentimente, nu încerca să găseşti răspunsurile în mintea ta, ci găseşte-le în sufletul tău. Încearcă să afli ce ai nevoie, nu ce vrei.

Îţi sunt persoane apropiate pe care le iubeşti din tot sufletul şi adori să petreci timpul cu ele. Dar nu cumva te ascunzi prea mult printre cei dragi, în loc să mai ieşi în lume din când în când? Nu zice nimeni să îi laşi deoparte, dar dacă vrei să întâlneşti oameni noi şi să începi o relaţie, ar trebui să ieşi din zona ta de confort şi să ieşi în evidenţă. Fă-te cunoscută în cât mai multe cercuri.

Sursa:  Unica.ro

Recomandările redacției