fonduri

Lucrările conferinței vor debuta vineri, 10 octombrie 2014

Întreprinzătorii şi nu numai sunt aşteptaţi la un evenimentu în cadrul căruia vor fi prezentate surse de finanţare nerambursabilă şi programe guvernamentale.

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România – filiala Arad organizează în perioada 10-11 octombrie 2014, conferința „Tradiție și inovație în zona de Vest a României – Investim cu fonduri europene și sprijin guvernamental”.

Evenimentul este dedicat prezentării surselor de finanțare prin fonduri europene 2014-2020 și programe guvernamentale. România beneficiază în exercițiul financiar 2014-2020 de aproape 40 miliarde de euro din care, mai mult de jumătate constituie fonduri structurale.

Întreprinzătorii din regiune sunt așteptați să participe la lucrările conferinței pentru a afla direct de la reprezentanții guvernamentali cum vor fi distribuite cele 40 mld. euro și în ce cuantum vor fi disponibile pentru companii.

Vor fi prezenți în calitate de speakeri reprezentanți ai Ministerului Economiei; Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice; Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Ministerului Agiculturii și Dezvoltării Rurale, precum și europarlamentarul Maria Grapini. Lucrările conferinței vor debuta vineri 10 octombrie 2014 începând cu ora 14:00  la Hotel Continental Forum Arad.

 

 

 

Recomandările redacției