fiscal„Noile modificari ale Codului Fiscal-Facilităţi sau capcane?” – aşa este intitulat un seminar destinat intreprinză- torilor şi nu numai, ce va fi organizat în curând la Arad.
Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii – Filiala Arad, în parteneriat cu Corpul Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania – (CECCAR) şi Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad sunt organizatorii seminarului. Evenimentul va avea loc pe data de 19 februarie 2013, la orele 16.00 -20.00, în sala de conferinte a CECCAR Arad
Acesta are scopul de a aduce la cunoştinţă întreprinzătorilor, specia­liştilor în domeniul financiar-contabil, directorilor economici şi managerilor de companii, reglementările prevăzute în legislaţia fiscală actuală şi modificată, precum şi să oferte clarificări şi răspunsuri, într-o abordare practică. „Bene­ficiind de profesionalismul specia­- listului în fiscalitate, Vasile Ioan Popa, formator CECCAR, inspector principal în cadrul Direcţiei Ge­nerale a Finanţelor Publice Arad, avem convingerea că, în contextul schimbărilor aduse de noile reglementări, prezenţa la acest seminar va aduce un plus de profesionalism în activitatea financiar – contabilă a companiilor, prin schimbul de opinii din cadrul dezbaterilor libere şi prin abordările practice ale tematicii susţinute. Vor fi abordate tematici precum Impozitul la microintreprinderi, TVA la incasare, noile proceduri de facturare şi multe altele. La absolvirea cursului se obţine un certificate de participare eliberat de către organizatori“, a susţinut Andreea Pulverea, responsabil vizibilitate şi PR al CNIPMMR Arad.
Participarea la seminar este contra cost, iar pentru firmele membre CNIPMMR si membrii CECCAR exista reduceri la taxa de participare. Persoanele care se înscriu până la data de 9 februarie, beneficiază de asemena de o reducere. Termenul limita pentru inscrieri este data de 16 februarie 2013.

Recomandările redacției