Întreruperi la furnizarea apei, pe fond de lucrări la Ineu

0
373

Lucrările în frastructura de apă continuă la Ineu și în această perioadă. Joi, 8 decembrie, în cadrul proiectului „Fazarea Pro­iectului extinderea şi moderni­zarea infrastructurii de apă şi apă uzată”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Ope­raţional Sectorial „Mediu” sunt planificate probe la reţeaua de apă potabilă din oraşul Ineu.
Lucrările se derulează în cadrul Contractului CL7 Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria şi constau în efectuarea unor probe la conducta de apă aflată pe podul de piatră care traversează râul Crişul Alb, necesitând întreruperea alimentării cu apă potabilă.
Astfel, în intervalul orar 08:00 – 15:00 se întrerupe furnizarea apei potabile, fiind afectate proprietăţile din partea de sud a oraşului Ineu şi localitatea Mocrea.
„La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să curgă apă tulbure la robinetele consumatorilor. Recomandăm acestora să nu folosească apa pentru consum şi uz casnic, până la limpezirea ei completă, şi să îşi asigure rezerva minimă de apă pe perioada executării lucrărilor”, transmit reprezentanții Companiei de Apă.
(S.S)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.