Întreţine romantismul în relaţia ta de cuplu. Poate face minuni

0
141

Dragostea și romantismul sunt mai mult decât daruri. Sunt acele nevoi fantastice care fac o relaţie de cuplu să su­pra­vieţuiască în timp. Cele mai multe cupluri au pro­bleme în a găsi idei romantice pe care să le împărtă­șească partenerului, iar după ce relația a evoluat, va trebui găsit timp și creativitate pentru a renaște romantismul.
Fără romantism, cuplurile pot cădea foarte ușor în rutina vieții de zi cu zi. Aşadar, ce poţi să faci pentru a menţine romantismul în relaţia ta de cuplu? Cum să îţi păstrezi vie pasiunea când ai de întreținut o casă și o grămadă de alte responsabilități pe cap?
Planifică un picnic romantic numai pentru voi doi. Cumpără câte ceva de mâncare şi cere-i iubitului să te înso­ţească într-un loc special. Du-l într-un parc unde ai voie şă calci pe iarbă sau la pădure.
Încearcă să-i atragi atenţia cu o ținu­tă nouă, sau cu o schimbare fizică majoră care să reaprindă pasiunea între voi. Până la urmă, să întreții viu romantismul este o provocare pentru orice cu­plu.
Dăruiește-i ceva care știi că îi va plăcea la nebunie: o carte favorită, un joc video, o excursie pe plajă, sau mâncarea preferată. E important să înțelegi că romantismul nu înseamnă doar căp­şuni, frişcă, băi erotice și lumânări parfumate. Renunță la ideea că doar o cină la lumina lumânării este romantică. Mai degrabă faceți împreună lucruri care vă plac amândurora. Dacă activitatea în sine e plăcută, romantismul își va găsi singur locul în relație.
Nu lăsa timpul să își pună amprenta asupra ta. Îngrijește-te și rămâi la fel de atrăgătoare ca atunci când v-ați cunoscut. S-a dovedit științific că aspectul fizic al partenerilor joacă un rol foarte important în viața oricărui cuplu, mai ales după ce relația a căzut pradă obișnuinței și rutinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.