mihaiTrupa din Podgorie a ratat dramatic a doua victorie la rând în seria a V-a a eşalonului trei. Doar câteva secunde i-a despărţit pe „şoimi” de trei puncte mari în meciul cu a doua clasată, Metalurgistul Cugir. Oaspeţii au încercat în debut să împiedice construcția Pîncotei printr-o apărare avansată, astfel că primul sfert de oră a fost echilibrat, fără faze de poartă. De cealaltă parte, „soimii” au căutat să-și impună punctul de vedere, dar s-au lovit de o defensivă bine coordonată de fostul apărător al Sebişului, Buta. Tânărul Hossu a reușit să rupă ritmul după o jumătate de oră, dar centrarea în fața porții a fost blocată de apărarea vizitatoare.
Alin Mihai îşi ia în serios rolul de golgeter
Primele 45 de minute n-au adus vreo modificare pe tabelă, Cugirul reușind să obțină controlul la mijlocul terenului, unde s-au remarcat Grozav și Itu. Pîncota a început mai bine repriza secundă, iar Nistor a reușit în minutul 48 un șut-centrare, scos de la rădăcina barei de Tiut. Trecuți cu bine de ocazia lui Cîrstean, cap peste bară din 6 metri, elevii lui Cuedan au lovit în minutul 62: Dubeștean și Păcurar au lucrat bine în flancul stâng, al doilea a centrat spre careul mic, defensiva Cugirului s-a clătinat, iar Alin Mihai a înțepat mingea în poartă, din 7 metri.
Paşcalău, păcălit de minge…
Nou-intratul Bulzan a trecut pe lângă golul doi în minutul 80, dar şutul său de la 20 de metri a fost scos de sub transversală de Tiut. Pîncota a scăpat însă victoria la ultima fază a meciului: în al treilea minut al prelungirilor, Itu a executat spre poartă o lovitură liberă, Pașcalău a prins inițial, dar mingea i-a jucat o festă și a intrat în poartă! La câteva secunde, s-a auzit ultimul fluier…
Formaţii:
Șoimii: Pașcalău – Vițu, Lengyel, Lung, Dubeștean – Hossu (85 Gavriş), Issa, Nistor, Păcurar – Mihai (80 Bulza), Sg.Pop (56 Burian). Antrenor: Dan Cuedan.
Cugir: Tiut – Man (80 Iovănescu), Radu, Buta, Neagu, Grozav, Negură, Lupșan, Itu, Șuteu (88 Grozav), Cîrstean (88 Ianc). Antrenor: Marius Opric.
Arbitri: Andrei Mateş – Marius Bălan, Monica Rigo (toți din Cluj). Observatori: Dinu Lucaciu (Sălaj), Dan Firițeanu (Caraș Severin).

Recomandările redacției