Introduce FIFA schimbarea din prelungiri?

0
292

Group H - Algeria vs RussiaCampionatul Mondial din Brazilia a oferit multe partide spectaculoase, la această ediţie înscriindu-se până în faza sferturilor de finală 152 de goluri.
Ediţia din Brazilia va intra în istorie pentru că a fost primul turneu la care s-a folosit tehnologia video de linia porţii. În minutul 48 al meciului Franţa-Honduras 3-0, arbitrul a apelat la această tehnologie pentru a valida un gol marcat de Benzema.
O altă regulă implementată în Brazilia este demarcarea de către arbitru, cu ajutorul unui spray, a distanţei pe care trebuie să o respecte zidul format din jucători la executarea loviturilor libere, dar şi locul unde trebuie să stea mingea.
Comitetul Tehnic al FIFA discută în aceste zile aplicarea unei noi reguli care va revoluţiona fotbalul. După ce cinci din cele opt meciuri din „optimile” turneului brazilian au avut nevoie de prelungiri pentru a se desemna câştigătoarea, forul mondial vrea să introducă cea de-a patra schimbare la meciurile care depăşesc durata timpului regulamentar de 90 de minute. FIFA vrea să aplice această regulă pentru că jucătorii sunt supuşi unui efort suplimentar şi există riscul unor accidentări. Această regulă urmează să se aplice doar la Campionatele Mondiale de fotbal, în fazele eliminatorii.
Informaţia a fost dezvăluită de Bryan Swanson, analist şi prezentator la Sky Sports.
Programul sferturilor de finală de la CM 2014:
Azi, ora 19:00, TVR 1: Franţa – Germania
Azi, ora 23:00, TVR 1: Brazilia – Columbia
Mâine, ora 19:00, TVR 1: Argentina – Belgia
Mâine, ora 23:00, TVR 1: Olanda – Costa Rica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.