Inundaţi de vecini în mijlocul iernii

0
506

Doi arădeni sunt inundaţi încontinuu de vecini, iar autorităţile nu pot să facă nimic pentru a remedia problemele. În primul caz, este vorba despre o pensionară care are apă sub casa, iar în cel de-al doilea despre un pensionar în apartamentul căruia curge apa din tavan, cel mai probabil de la vecinul de sus, care este plecat din ţară.

Lucreţia locuieşte chiar lângă o spălătorie auto, care s-a deschis de curând. Femeia crede că totul necazul i se trage de la această spălătorie, care ar putea să aibă o canalizare defectă.

Reprezentantii spălătoriei auto spun însă, că subsolul casei s-a inundat din alte cauze şi că problema sesizată de pensionară trebuie rezolvată prin mijloace proprii, chiar de către reclamantă.

Tot la Arad, un pensionar se confruntă cu o problemă similară, iar situaţia pare şi în acest caz, de nerezolvat. Apartamentul bărbatului este inundat cel mai probabil, din baia vecinului de deasupra, care este plecat din ţară.

„Cam din a doua zi de Crăciun e aşa, iar de atunci s-a extins, uitaţi cum e acolo, cum sunt picăturile”, a explicat bărbatul.  Omul este supărat pentru că nimeni nu ştie cine are cheia apartamenului, iar administratorul spune că nu cunoaşte nici măcar numele acestei persoane.

„Persoana respectivă este plecată în străinătate. Am sunat la 112, mi-au spus să sun la poliţie, au venit doi poliţişti, au vrut să mă ajute, m-au dus cu maşina să vorbesc cu şeful de sector. Dar nu am rezolvat nimic, tot curge apa, încontinuu”. Pentru că nimeni nu are vreo soluţie pentru aceşti oameni, ei speră ca după publicarea materialului cineva să le sară în ajutor.

Cristian Cotuna

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.