Administrația județeană îşi actualizează datele cadastrale, prin introducerea în Car­tea Funciară a noului corp de clădire rezultat ca urmare a extinderii, reabilitării şi modernizării Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Construcţia extinsă a fost trecută în patrimoniul Judeţului Arad în 2016, iar acum, prin votul consilierilor judeţeni, din şedinţa de vineri, 23 februarie, se va aproba şi do­cumentaţia cadastrală necesară.
„Încă de la preluarea mandatului, unul dintre obiectivele impuse a fost reglementarea juridică a tot ceea ce înseamnă patrimoniul Consiliului Ju­de­ţean, actualizarea datelor cadastrale. Votul din şedinţa de vineri înseamnă o astfel de reglementare, astfel încât această investiţie să fie evidenţiată clar în Cartea Funciară”, a susținut Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean.
Imobilul situat în Arad, str. A. Karoly, nr. 2-4 face parte din patrimoniul public al Judeţului Arad şi se află în administrarea Spitalului Clinic Judeţean.                     (S.S.)

Recomandările redacției