Investiția din satul Bodești este tot mai agreată de localnici, dar și de trecători

0
189

pizza1 pizza2Noua pizzerie amplasată în Dealul Șortocului, în vecinătatea Fântânii lui Andraș, în satul Bodești – comuna Hălmagiu, zona fiind străbătută de drumul european E76, a fost deja „adoptată“ de cei aflați în trecere dar și de mulți localnici. Acel Murat, patronul pizzeriei intitulată „La Neamțu“ – după porecla pe care el însuși o avea în zonă, a precizat încă de la deschidere că va face totul ca să nu-și dezamăgească nici un client.
„Vreau să vă spun că voi servi și alte mâncări, fiind pizzerie-restaurant, mâncări tradiționale specifice zonei. Acum pot servi și băuturi calde: ceai, cafea dar și vin și țuică dar și altfel de băuturi precum sucurile. Un lucru important este acela că eu am lucrat  peste 20 de ani în domeniul preparării mâncării, deci pentru cli­enții străini voi prepara eu mâncarea. Apoi, prepararea mâncării se face la vedere, sub privirile clienților“.
Pe de altă parte, investitorul a adus un specialist în pizza și prin urmare va servi mai multe feluri din acest sortiment. „Vor putea fi servite diverse pizze precum: Margherita, Prosciutto, Pros­ciutto e funghi, Salami, Quatro Stagioni, Diavolo, Capriciosa, Torro e cipolla, Cam­pagnola, Vegetariano daer și cu fructe de mare ori turcească precum și… Pizza del Neamțu!“ a spus Acel Murat.
Noutatea investiției și curiozitatea localnicilor a făcut ca localul să fie luat cu asalt de clienți, chiar dacă inaugurarea sa a fost foarte recentă. Pe de altă parte amplasamentul – locația fiind la limită cu județul Hunedoara – a făcut ca pizzeria să fie vizitată și de clienți din acest județ.
Bunăoară, Aurel Petrișor a venit pentru a treia oară: „pe lângă ce am consu­mat eu, am mai luat patru pachete și pentru acasă, pentru familie; am încredere, e un local frumos și curat. Apoi se pot servi și unele preparate tradi­ționale precum țuică și vin fiert dar și cafea ori ceai de calitate“, a spus omul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.