Investiții propuse pentru 2014-2020, pe fonduri UE în Păuliș (I)

0
209

Prezentăm în cele ce urmează, pe rând, trei studii de fezabilitate pentru lucrările de investitii propuse pentru perioada 2014-2020, pe fonduri europene în vederea întocmirii studiilor de fezabilitate.
I. Programul național de dezvoltare rurală
1. Studiu de fezabilitate „Asfaltare străzi în Păuliș și Sâmbăteni” pe o lungime de 7 km. Sprijin public nerambursabil acordat în cadrul acestei subramuri va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile și nu va depăși 1.000000 euro/comuna, care vizează un singur tip de sprijin (infrastructura de drumuri sau apă uzată).
2. Refacerea devizelor și a indicatorilor tehnico-economici în conformitate cu obiectul „Reabilitare grădiniță, PN1 Păuliș”- sprijinul public nerambursabil va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile și nu vor depăși 500.000 euro/comuna pentru proiectele de infrastructura educațională.
3. Studiu de fezabilitate pentru „Căminul Cultural Păuliș, reabilitarea exterioară și interioară a clădirii” – sprijinul public nerambursabil va fi de 100% din totalul cheltuielilor
eligibile și nu va depăși 500.000 euro/proiect, pentru proiectele de protejare a patrimoniului cultural, de restaurare și conservare a patrimoniului cultural local.
4. Studiu de fezabilitate „Refacerea indicatorilor tehnico-econimici din proiect” pentru reabilitare, modernizare și înființare, inclusiv dotare After school Păuliș – sprijin public nerambursabil în cadrul acestei măsuri va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile care nu va depăși 500.000 euro/comuna.
(continuare în numărul viitor)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.