Investițiile pomicole au la dispoziție peste 172 milioane de euro nerambursabili

0
419

După cum se precizează într-un comunicat de presă, în 2016 vor putea fi… accesați peste 172 milioane de euro pentru producția și industria pomicolă și pentru procesarea produselor agricole. Astfel, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale precizează că „primește, din data de 20 mai 2016, cereri pentru finanțarea proiectelor de investiții în cadrul submăsurilor 4.1a – „Sprijin pentru investiții în exploatații pomicole”, 4.2a – „Sprijin pentru investiţii în procesarea /marketingul produselor din sectorul pomicol”și 4.2 – „Sprijin pentru investiţii în procesarea /marketingul produselor din sectorul agricol” din PNDR 2014-2020. Pentru toate aceste submăsuri, sesiunea anuală continuă de primire a proiectelor este deschisă în intervalul 20 mai 2016, ora 9.00 – 31 octombrie 2016, ora 16.00. Solicitanții de fonduri europene pentru agricultură și dezvoltare rurală au în 2016 la dispoziție peste 172 milioane de euro prin finanțările lansate azi“.

Trebuie subliniat că modalitatea de depunere a proiectelor este cea on-line pe pagina oficială a Agenției: www.afir.info pentru toate cele trei submăsuri.

După cum se mai precizează în comunicat „Pentru întocmirea documentației necesare obținerii finanțării, solicitanții au la dispoziție Ghidul Solicitantului care poate fi consultat pe site-ul Agenției, www.afir.info, la secțiunea Investiții PNDR, în pagina dedicată fiecărei submăsuri în parte“.

(F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.