Investitori chinezi vin la Arad pentru oportunități de afaceri

0
368

Investitori chinezi vor veni la Arad pentru a lua pulsul mediului de afaceri. Vizita acestora este rezultatul relațiilor dezvoltate de Consiliul Județean în Hainan (Republica Populară Chineză). Oamenii de afaceri chinezi sunt interesați de oportunități de investiții în județul nostru.
În data de 16 ianuarie 2018, Consiliul pentru Promovarea Co­merţului Internaţional Hainan a organizat o întâlnire în cadrul căreia au fost  promovate posibilități de afaceri ale judeţului Arad. La întâlnire au participat aproximativ 30 de reprezentanţi ai întreprinderilor locale care s-au arătat interesaţi de oportunităţile economice şi posibilitatea extinderii afacerilor lor în judeţul nostru.
Anul trecut, în luna noiembrie, preşedintele  Iustin Cionca a semnat un protocol de colaborare cu guvernatorul Provincie Hainan, dr. Shen Xiaoming, pentru stabilirea colaborării concrete dintre cele două comunităţi. Preşedintele Cionca l-a invitat la Arad pe domnul guvernator, ca relaţiile dintre Arad şi Hainan să fie şi mai strân­se, respectiv în semn de apreciere faţă de partenerul nostru chinez.
În baza aceluiaşi protocol, şi artişti din Hainan au fost invitaţi în rezidenţiat artistic la Arad. „Aşteptăm cu interes vizitele partenerilor noştri chinezi, pentru dezvoltarea relaţiei dintre noi. Îmi doresc ca Aradul, unul dintre cele mai dinamica judeţe din euroregiune, să fie perceput ca un partener serios şi pragmatic de către colaboratorii noştri chinezi”, a susținut preşedintele Iustin Cionca.    (S.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.