Sorții au vrut ca divizionarele terțe arădene să arbitreze lupta pentru supraviețuire în seria a IV-a. Din tablou face parte și Național Sebiș, care, vineri, de la ora 18, o găzduiește pe CNS Cetate Deva, prima formație aflată peste linia de retrogradare.
Așadar, e de așteptat ca trupa lui Romică Gabor să vină foarte montată pe malul Crișului Alb. Din păcate pentru ea, dă peste o formație neînvinsă de 9 runde, ce-și propune să mai facă 6 puncte până la final. „Am vorbit deja între noi și ne propunem să încheiem cu două victorii acest campionat. Ne-am legat ca echipă, rezultatele din ultimul timp vorbesc de la sine și nu vrem să ne înecăm la mal. Sunt sigur că vom întâlni o echipă a Devei ce va da totul pentru un rezultat bun vineri, dar la fel vom face și noi. Am jucat și în partida tur, am și marcat unul dintre cele patru goluri stagionale, am cam pierdut neme­ritat acel meci (n.a. 2-4). Cu siguranță, Deva poate fi bătută și noi vom juca la victorie ca și în partidele precedente”, spune Sebastian Susan, mijlocașul Naționalului.
Punând la păstrare 17 puncte în ultimele 9 meciuri, sebișenii au ajuns pe locul 6, depășindu-i pe cei de la Chișineu Criș și ar mai putea urca cel puțin o poziție. Contra devenilor nu va putea evolua juniorul Goșa (accidentat).
Formații probabile:
Sebiș: Horvat – Onuțan, Forizs, C. Lezeu, Dărăban – Ciochină, Ember – Susan, Szekely, Vereș – Enciu.
Deva: Deva: Raț – Kelemen, Radak, Dina, Roșie – Mărămăneanu, Boldea – Bărîcă, Tegbo, Lupu – Muscă.
Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei) – Răzvan Soporan și Ștefan Lar (ambii din Baia Mare)
Observatori FRF: Iulian Spătaru și Florin Mierea (ambii din Timișoara)

Recomandările redacției