Sebastian Tudor avertiza asupra dificultății deplasării de la Oradea, iar desfășurarea ostilităților de miercuri seară a con­- firmat temerile antrenorului handbalistelor de la Crișul Chișineu-Criș. Întărită – la rândul ei – în vară, formația de pe Crișul Repede i-a făcut viața grea liderului Seriei D a Diviziei A, ce a evitat la ultimul atac primul eșec stagional.
A contat și inspirația lui Tudor, care a introdus-o pe final pe Alexandra Haidu, cea care avea să reușească golul de 22-22. Pe de altă parte, MVP-ul partidei a fost Roxana Boldor, autoare a 11 goluri!
Fără a evolua grozav, „alb-albastrele” au rămas pe tot parcursul partidei în coasta gazdelor. După 11-11 la pauză, orădencele au beneficiat și de un ajutor discret din partea arbitrilor, care au permis destule forțări în atac, dar au și dictat cu destulă ușurință câteva lovituri de la 7 metri.
Până la urmă, e bun și un punct pentru Crișul, care rămâne în fotoliul de lider la 4 puncte distanță de CSM Târgu Mureș și 7 față de adversarul de miercuri. „Un egal muncit împotriva unei echipe ce-și vinde scump pielea pe teren propriu. A intervenit și oboseala, dar, chiar și în aceste condiții, am obținut un punct și, mai important, fetele rămân invincibile. Contează pentru moral și pentru munca pe care o avem de făcut în continuare”, ne-a declarat Sebastian Tudor.
Au jucat și au marcat pentru Crișul: Boldor 11, Klimek 4, Vezentan 3, Cherecheși 1, Vrabie 1, Haidu 1, Năstasă, Nemoianu, Corha, Petruse, Popeanu, Damian și Puț.
„Alb-albastrele” încheie conturile cu primul retur sâmbătă, cu ocazia partidei de pe teren proprie, cu CSU Reșița. Aceasta va avea loc de la ora 14, la Sala UAV-Mihai Botez, din Micalaca.

Recomandările redacției