La Centrul Cultural Judeţean de pe strada George Bariţiu nr. 16 va avea loc joi, 25 august, la orele 18,00, evenimentul final al proiectului denumit Meetings withț languages. Scopul organizării evenimentului de încheiere a cursurilor de limbi străine este reîntâlnirea participanţilor care au finalizat cursurile şi primirea certificatelor de de atestare a absolvirii acestor cursuri.
În acest stagiu, respectiv stagiul B al proiectului, s-au  ţinut cursuri de limbă engleză, de limbă italiană şi de limbă turcă.
Întâlnirea va fi organizată de voluntarii străini implicaţi în proiect, împreună cu Asociaţia Millennium Center. Proiectul Meetings withț languages, are trei stagii a câte cinci luni fiecare, stagii în care se predau, prin sistemul de educație nonformală,   limbile   native   ale   voluntarilor   stăini   veniţi   în   Arad pentru acest scop. Participanţii sunt împărţiţi în trei grupuri diferite: copii cu vârste de până la 18 ani, tineri sau adulţi cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, şi vârstnici cu vârste de peste 50 de ani.

Recomandările redacției