Ioan Bercea: „În fiecare zi, ne zbatem pentru cetățeni”

2
1370

Săptămâna care a trecut chiar a fost una plină de drumuri prin județ și în care ne-am hotărât să vedem cum stăm, unele primării fac multe activități, dar mai ales am vrut să vedem și ce dificultăți au întâmpinat cu această pandemie. Unii au precizat că ei tot așa au muncit ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic, dar au respectat legile și restricțiile care li s-au impus. Și am ajuns la Craiva în biroul domnului primar Ioan Bercea, care era într-o discuție cu niște cetățeni, având mai multe probleme de rezolvat, după care am intrat în discuții și apoi am plecat în teren tocmai în satul Ciuntești, unde am văzut mulți săteni plimbându-se cu bastonul în mână, având acest sprijin la bătrânețe, săteni care ne-au întâmpinat căci au auzit zvondindu-se că vine primarul și presa în satul lor și le va da vestea cam de când va începe asfaltarea în satul lor, având în vedere că firma care a început asfaltarea acolo a dispărut din motive necunoscute.
-Domnule primar, mergem pe teren și pe urmă discutăm?

 • Da, așa este corect, mergem la Ciuntești, acolo am și o echipă care lucrează la niște șanțuri betonate, unde viitura de ape de pe versanți o ia pe drum și a trebuit făcut ceva rapid, dar acum urmează asfaltarea. Acum ați văzut cum stau lucrurile și v-am explicat lucrările care au fost făcute.
 • Unii se mai scuză cu pandemia asta, alții spun că nu au simțit-o, dumneavoastră ce ziceți?
 • Am respectat legile și restricțiile, dar nici noi nu am avut probleme.
 • Aveți ceva proiecte în derulare?
 • Da, bineînețeles, am un proiect în derulare la drumul comunal 4 Stoinești-Ciuntești, 2,5 km, am deviat apele pluviale care au venit de pe versanți și care ne-au făcut destul de multe probleme. Avem proiect pe Drumul Comunal 1 Susag-Moțiori, depus la Minister, acum facem o intervenție pe o suprafață de 1 km plus două podețe, urmând ca după acesta să pregătim asfaltarea a 8,5 km. O parte din iluminatul public din Craiva și Chișlaca este realizat și el, mai exact vom instala leduri economice. Prioritară este modernizarea Drumului Comunal 1, unde am prevăzut asfaltarea a 8,5 km, avem și aprobările deja. Începem canalizarea, deja constructorul își aduce materialele, este o firmă în care eu am încredere. Este vorba despre Inteco Holding, o firmă care dispune de toată gama de utilaje și tehnică de muncă, cu ei vom face canalizarea.
 • Domnule primar, mai candidați, că sunt tot felul de presupuneri..
 • Bineînțeles, eu fac pentru cetățenii mei tot ce le-am promis, că mai întârzii eu ceva vreme, nu-i problemă, că nu este din cauza mea, dar mergem îna­inte.
  Voicu Sida

2 COMENTARII

 1. Ați întârziat trei mandate,“Bineînțeles, eu fac pentru cetățenii mei tot ce le-am promis, că mai întârzii eu ceva vreme, nu-i problemă, că nu este din cauza mea, dar mergem îna­inte.”
  În trei mandate ați vorbit și ați promis,fapte trotuare de 5 cm mai mult nisip decât ciment nici fier nu are,muncă în bătaie de joc…,ar trebuie să dispară incompetența din “PRIMĂRIE”
  Lăsați pe alți să se ocupe de primărie,dacă în trei mandate nu ați reușit să schimbați becurile arse de pe stâlpii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.