După reducerea impozitului pe salarii de la 16 la 10%, o măsură fiscală luată de către coaliția PSD-ALDE fără a ține cont de consecințe, comuna Vladimirescu pierde 2,5 milioane de lei față de veniturile de la nivelul anului trecut.
„Niciodată un guvern nu a fost atât de nedrept cu localitatea Vladimi­rescu. Să tai 2.585.000 lei de la bugetul comunei înseamnă un regres mare în ceea ce privește investițiile și pro­iectele pe anul 2018, dar și pe următorii ani. Comuna noastră este într-o continuă dezvoltare, iar aceste măsuri negândite ale Guvernului PSD pun în dificultate realizarea și implementa­rea proiectelor”, declară Ioan Crişan,  primarul comunei Vladimirescu.
În ceea ce privește proiectele comunei pentru acest an, primarul Crișan spune că prioritare sunt investiţiile în sistemul de colectare apă pluvială în cartierul Gării şi reabilitare conductă apă potabilă; extindere reţea electrică în zona de agrement  plus extindere reţea apă potabilă; branşamente de instalaţii gaze naturale la bazele sportive din localităţile Horia şi Mândruloc; finalizare iluminat public cartierul Florilor Vladimirescu; iluminat Piaţa Bisericii.
„Vom continua construirea pistelor de biciclete în localitatea Horia. Apoi, avem pe listă proiectare şi execuţie pavaje străzile Ştefan cel Mare şi Nicolae Bălcescu din Vladimirescu şi în Mândruloc-Cicir, precum şi asfaltare străzi în cartierele noi din Horia şi Mândruloc; amenajare staţie de autobuz pentru elevii navetişti din Mândruloc- Cicir. Tot pe acest domeniu, avem în vedere extinderea şi modernizarea unor drumuri de legătură, prin pietruirea cu macadam.
Regret că actualul guvern refuză să fie partener al administrației locale și împiedică prin aceste mijloace munca și îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor din Vladimirescu”, conclu­zionează primarul comunei.
(G.C.)

Recomandările redacției