Ioan Crișan, primarul comunei Vladimirescu, confirmat cu coronavirus

0
624

Primarului Ioan Crișan și soția sa au fost confirmați cu Covid marți seară. Aceștia au observat micile simptome de răceală, precum răgușeala, încă de vineri seara. Cei doi și-au făcut din propria inițiativă testul Covid-19, rezultatul fiind unul pozitiv. Cei doi soți s-au deplasat cu mașina personală la spitalul COVID din Grădiște, unde au fost internați pentru 48 de ore. După aceste 48 de ore, medicii pot decide să îi externeze, lăsându-i să se trateze de acasă, sau să le administreze tratamentul la spital. Din fericire,atât primarul, cât și soția sa, se simt bine, deoarece au doar o formă ușoară a virusului.

Primarul ne-a declarat: „Am observat primele simptome vineri seara, cel mai accentuat fiind răgușeală, apoi și soția mea le-a observat la ea. Am hotărât să ne urcăm în mașină și să mergem până la spital, pentru a face un test. Nu îi putem pune în pericol pe cei din jurul nostru, fie vorba ori de cetățeni, ori de alte persoane din cadrul primăriilor. Testele au ieșit pozitive, astfel că am fost internați. Mă simt foarte bine, mi-a trecut și răgușeala, nu mi-am pierdut nici mirosul, nici gustul, saturația de oxigen este de 98%, tensiunea între 135-140 și glicemia bună.”

Nu este primul primar din județul Arad care se află în această situație.  Alți doi primari au fost confirmați înaintea lui. Primul este Cristian Branc, primarul din Seleuș, care a fost confirmat în cursul lunii iulie, iar al doilea este Ioan Turcin, primarul Păulișului, confirmat în luna august. Amândoi au fost internați la spital. În acea perioadă, ambele zone au fost focare de coronavirus. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.