pnlLiberali din Arad şi-au ales, la finele săptămânii trecute, conducerea judeţeană pentru următorii patru ani, în cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri şi Dare de Seamă care a avut loc la Expo Arad International. Din totalul celor 616 delegaţi la evenimnetul de sâmbătă au fost prezenţi peste cinci sute. Înainte de începerea propriu-zisă a şedinţei, reprezentanţii mai multor partide arădene au adresar Conferinţei salutul lor. Astfel, din partea PSD Arad a vorbit Florin Trina, a conservatorilor Leontin Aslău, a UDMR Levente Bognar , iar din partea UNPR Gheorghe Tănase.
Neavând contracandidat, senatorul Ioan Cristina a obţinut fără nici un fel de probleme un nou mandat în fruntea PNL Arad. În discursul său, senatorul Ioan Cristina a făcut apel la unitate şi s-a declarat mulţumit de stabilitatea existentă acum în cadrul filialei. Cei nouă vicepreşedinţi ai PNL Arad au fost aleşi, în ordine: Călin Abrudan (primarul oraşului Ineu), Florin Galiş (preşedintele organizaţiei municipale), Sever Jurcă, Claudiu Bătrânuţ (primarul comunei Grăniceri), Cristian Branc (primarul comunei Seleuş), Dimitrie Ioan Jura (pri­- marul comunei Socodor), George Demian, Ana Lenuţa Moţica (primăriţa comunei Gurahonţ) şi Cristian Urzică.
Imediat după finalizarea confe­rinţei, senatorul Ioan Cristina a declarat: „Ţin să le mulţumesc colegilor mei pentru încrederea acordată şi vreau să-i asigur că voi depune toate eforturile pentru ca până la viitoarele alegeri PNL să devină principala forţă politică din Arad. Mă bucură încrederea colegilor mei, care a crescut, fireşte, şi după rezultatele foarte bune pe care le-am avut la alegerile locale şi parlamentare. În viitorul apropiat ne dorim să obţinem rezultate foarte bune la alegerile europarlamentare, dar mai ales la cele prezidenţiale, pentru că a sosit timpul ca România să aibă un preşedinte liberal, în persoana lui Crin Antonescu”.
Pe de altă parte, Ioan Cristina s-a arătat mulţumit de faptul că cei nouă vicepreşedinţi aleşi de către delegaţii la Conferinţa Judeţeană sunt tineri.

Recomandările redacției