nelutuFaptul că România a avut o creştere economică de 0,2% în 2012, fiind una din cele trei ţări europene care au înregistrat creştere anul trecut, confirmă faptul că măsurile luate de guvernul USL au fost bune, consideră senatorul arădean Ioan Cristina.
Chiar dacă această creştere nu a fost una semnificativă, este totuşi un lucru pozitiv, având în vedere că media europeană este de – 0,6%. România se situează astfel cu 0,8 peste media europeană. Ţări precum Franţa sau Italia au avut creştere negativă, de – 0,3 respectiv – 2,7%. „Măsurile luate de Guvernul USL au reuşit să men­ţină România pe plus. Am demonstrat că putem avea politici sociale, în acelaşi timp să păstrăm echilibrul macroeconomic al ţării, şi asta printr-o mai bună cheltuire a banului public”, a declarat senatorul USL.

 • lia spune:

  Ce destept esti mancate-ar mama……..da-ne si exemple cu aceste masuri minunate care au dus la exorbitanta crestere economica!

 • UE se numeste asta?!? spune:

  si pe ce te bazezi pulan vasile cand spui asta?

 • PROSTIA ROMANULUI AJUNS spune:

  Mai nene,pe ce te bazezi cand spui astfel de ineptii??!! Am impresia ca esti de pe alta planeta…..dar vinovat nu esti tu,ci aceia care au stampilat buletinul de vot in perfecta necunostinta de cauza!

 • Corectare spune:

  Domnilor,dumneavoastra nu intelegeti ce vrea sa spuna maretzul parlamentar: cresterea economica a Romaniei se sustine pe taxele ce vor fi aplicate detinatorilor de caini,dimpreuna cu aplicarea a inca vreo 300 de astfel de taxe si impozite pana in toamna! Pai vedeti?!

  • ioji spune:

   Tot un imputit de limbric portocaliu ai ramas….

   • IOJI sau CIOARA VOPSITA spune:

    Bai ioji eu stiam ca ungurii sunt impotriva USL,da’ vad ca tu ai tradat! Ai tradat in necunostinta de cauza sau uslasii aradeni ti-au dat vreun ciolan de ros?! In acest ultim caz,faci natiunea maghiara de rasul ciorilor….

    • ioji spune:

     Te rog sa ma scuzi ca te-am numit limbr_c portoc …liu, tu esti de fapt si de drept limbric oparit. ALUPIGUS OPARITULE!!!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției