pnlCongresul Partidului Naţional Liberal se desfăşoară în aceste zile la Palatul Parlamentului, însă se anunţă mai degrabă unul calm, fără mai probleme.
Preşedintele PNL Arad, senatorul Ioan Cristina, ne declara, cu câteva ore îna­inte de începerea congresului, că se aşteaptă să fie mai degrabă unul festiv, decât unul cu încărcătură. „Vom avea un congres mai degrabă festiv, nu va fi unul încrâncenat, cu încărcătură mare. Într-un fel este şi normal să fie aşa, având în vedere rezultatele obţinute la alegerile locale din vara anului trecut şi la alegerile parlamentare din decembrie 2012. Pentru funcţia de preşedinte al PNL este un singur candidat, preşedintele Crin Antonescu, care este susţinut de toate filialele din ţară. Nu se putea pune problema unui alt candidat”, a explicat Ioan Cristina, preşedintele PNL Arad.
În ceea ce-l priveşte pe Ioan Cristina acesta spune că după adoptarea noului statut al partidlui, Biroul Naţional al PNL se va lărgi. În aceste condiţii şi senatorul arădean, în calitate de preşedinte de filială va face parte de drept din acest for de conducere al partidului.
Un singur arădean va avea emoţii şi va candida pentru o funcţie în structurile centrale ale PNL. Este vorba despre Izabela Rabotka, care se va lupta pentru un loc în Comisia de Onoare şi Arbitraj a PNL de la nivel naţional.
La Congresul PNL participă un număr de 24 de delegaţi din judeţul Arad.

 • wtf? spune:

  Ametitule doar la functii iti sta gandul?

  • NELUTZU THE POLITICIAN spune:

   Pai la ce altceva?? Daca in tot judetul numai pe nepricopsitul asta si-au gasit liberacii sa-l puna,vai de mama penelista! Aveti ingaduinta cu el [ca e sarac si flamand],aveti insa si bunavointa [pina mai aduna si el ceva euroi]…..

 • manole spune:

  o pictura de Grigorescu „Doi Boi” !
  imaginea impotentei politice aradane! cu asa boi, taurul Falca face ce vrea!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției