Ioan Gligor: „Este deja binecunoscută adversitatea administrației PNL față de banii pe care UE îi pune la dispoziția noastră“

0
204

Consilierul judeţean Ioan Gligor de la PSD, acuză conducerea CJ Arad că nu este în stare să atragă sume de la Uniunea Europeană, dar mai şi pune bețe în roate și primarilor care au proiecte pe fonduri europene.
„Este deja binecunoscută adversitatea administrației PNL față de banii pe care UE îi pune la dispoziția noastră, pentru diferite investiții. Știm cu toții cum s-au dat bani îna­poi de la CJA pentru lucrările de la spitalul județean, cum s-au pierdut fonduri pentru cetățile din județ sau ce pro­bleme există la alte proiecte, cercetate de Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă.  Şeful CJA încearcă să-i blocheze pe cei care au găsit alte soluții pentru a oferi condiții decente cetățenilor din Beliu.
Acesta dovedește încă o dată, prin această acțiune, că funcția pe care o ocupă este o pălărie mult prea mare pentru puterile sale, confirmând că, așa cum spune tot mai multă lume, este cel mai slab pre­ședinte din istoria CJA. Ar fi un gest de demnitate ca acest politician depășit de evenimente să se retragă cât mai repede din funcție, pentru a nu face și mai mult rău jude­țului Arad“, declară consilierul județean PSD Ioan Gligor.
(G.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.