Grupul de consilieri județeni PSD se revoltă împotriva unei noi tentative a PNL Arad de a-i umili pe cetățenii din județ prin marginalizarea totală a proiectelor de reabilitare a drumurilor județene. În acest timp, accidentele rutiere se țin lanț pe aceste căi de acces, care nu sunt altceva decât niște drumuri de pământ, iar condu­cerea CJA refuză orice inițiativă a opoziției de a bugeta lucrările care ar putea pune capăt acestei probleme atât serioase.
„Rar am văzut mai multă indolență liberală și mă refer la ceea ce s-a întîmplat astăzi (vineri-n.r.) în Consiliul Județean când mașina de vot a PNL  a hotărât încă o dată că locuitorii județului Arad nu merită drumuri mai bune. De 14 ani de când controlează CJA, PDL-PNL se încăpățânează să mențină în stare jalnică drumurile județene. Asta în situația în care există un excedent bugetar de 120 milioane de lei. Tocmai acei bani i-am cerut noi astăzi printr-un amendament să fie alocați pentru reabilitarea drumurilor județene. Să fie foarte clar, acei bani sunt ai comunității arădene, ai oamenilor !
Doar imaginați-vă că acele sume ar fi putut fi direcționate astăzi către proiecte de reabilitare. În loc să mar­șeze pe inițiativele constructive ale opoziției, aceste personaje preferă să perpetueze minciuna uriașă că Guvernul României trebuie să bugeteze lucrările de reabilitare. Astăzi, întreaga echipă PNL a depășit o nouă limită a imaginabilului, lăsându-i pe arădeni cu ochii în soare, pradă eternă accidentelor rutiere” spune consilierul jude­țean PSD Ioan Gligor.
(G.A.)

Recomandările redacției