Ioan Hora a marcat un gol de trei puncte în partida cu CFR Cluj

0
322

Atacantul în vârstă de 32 de ani al echipei UTA Arad, Ioan Hora, a reușit să își aducă echipa la victorie după ce a marcat un gol de trei puncte în meciul cu CFR Cluj, din etapa cu numărul 11 din Liga 1.
Atacantul s-a declarat încântat de performanța realizată împreună cu echipa sa.
Singurul gol al meciului dintre cele două campioane a fost cel marcat de către fostul jucător al echipei clujene, Ioan Hora, în minutul 75, după de Buhăcianu a reușit să treacă de mai mulți elevi ai lui Dan Petrescu și a reușit să poziționeze balonul perfect pentru un gol.
Ioan Hora a ajuns la al treilea gol marcat în acest sezon de Liga 1 pentru UTA Arad, în cele opt meciuri în care a evoluat. El consideră că cele două săptămâni de pregătire au dat roade, iar victoria cu CFR Cluj a ridicat moralul echipei arădene.
„Pentru noi e un rezultat enorm, am reușit să învingem campioana, e ceva extraordinar. Cred că cele două săptămâni în care ne-am pregătit foarte bine au dat roade. Mă bucur că am reușit să câștigăm, să luăm cele trei puncte, pentru că vedeți cum e clasamentul, se strânge, și noi aveam nevoie de puncte. Victoria asta ne dă un moral foarte bun.
E o performanță ce am reușit până acum, sper să continuăm pe aceeași linie și să ne menținem cât mai sus”, a spus Ioan Hora, la flash-interviurile de după meci. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.