Ioan Pătraşcu l-a ales pe Călin Mariș antrenor la Șiria

0
329

marisProfesorul în al cărui CV figurează echipele UTA, Strungul sau Vagonul Arad prelua în urmă cu o lună frâiele Șirianei Șiria, anunțând atunci că dorește un antrenor tânăr lângă el. Ioan Pătrașcu a anunțat, ieri, că va lucra alături de Călin Mariș, golgeterul UTA-ei de la sfârșitul anilor 90.
„Am făcut un pas înainte, am reușit să-l cooptez în stafful tehnic pe Călin Mariș. Suntem într-un stadiu destul de incipient de alcătuire a lotului, încercăm să-i revitalizăm pe cei care au mai fost în echipă și să promovăm câțiva tineri pentru viitorul ceva mai îndepărtat. Dorim să începem campionatul cu spe­ranța ca pe la jumătatea lui să fim undeva în zona de mijloc. Cu ce avem în acest moment, putem face doar act de prezență. Dar nu asta dorim, obiectivele noastre sunt mai îndrăznețe. Sper în continuare într-un sprijin și într-o implicare mai consistentă a autorităților locale și a factorilor care pot influența în bine viața echipei”, a punctat Pătrașcu.
Practic, Șiriana începe de la zero. Efectivul pe care se mizează nu conține nume sonore, iar majoritatea dintre cei rămași din tur nu au experiență la nivel de seniori. „E foarte greu să lucrezi într-un mediu care n-a fost responsabilizat, iar fotbalul a fost practicat la nivel de hobby, joacă sau orgolii. Schimbarea gândirii nu se poate realiza de pe o zi pe alta, e nevoie de răbdare. Unii dintre cei care realizează momentul se descurajează și fac pasul înapoi, așa cum au făcut câțiva colaboratori mai tineri. E nevoie de consolidare numerică dar și valorică. Am făcut câțiva pași, dar încă sunt insuficienți să ne putem declara mulțumiți”, a admis Ioan Pătrașcu.
Trupa din localitatea lui Slavici începe campionatul duminica viitoare, când primește vizita viceliderului UTA II.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.