Ioan Tamaș, șeful IPJ Arad, în autoizolare după un rezultat covid-19 pozitiv chiar în familia sa

0
393

Coronavirusul apare exact acolo unde poate ne așteptăm mai puțin. Din surse, putem spune că de această dată a fost fizat un membru al familiei șefului IPJ Arad. 

Mai exact, Ioan Tamaș, șeful IPJ Arad se află în momentul de față în autoizolare, măsură luată imediat ce a aflat că unul dintre membrii familiei a fost depistat pozitiv cu covid-19. Ar fi vorba despre fiul său, dar acest lucru nu este momentan confirmat oficial. Așadar, pentru cel puțin 14 zile, șeful Inspectoratului de Poliție Arad va sta ca măsură de prevenție, în casă. 

Urmare a informațiilor apărute în mass-media locală, în cursul acestei dimineți, precizăm că Prefectul Județului Arad, Gheorghe Stoian, a fost informat cu privire la faptul că Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Arad se află în autoizolare la domiciliu în urma confirmării infectării unui membru al familiei cu virusul SARS-CoV-2, ce provoacă boala COVID-19″, a fost declarația dată de reprezentanții Prefecturii Arad. 

De asemenea, este de precizat și faptul că de acum, comanda Inspectoratului este asigurată de adjunctul pe linie de ordine publică al I.P.J. Arad, Adrian Simon. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.