Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a spus joi ca, dupa alegerile prezidentiale din 2014, in cazul in care liderul PNL, Crin Antonescu, devine presedinte, este „dispus sa discute” despre preluarea sefiei PNL, fiind posibil sa fie una dintre persoanele care „ar intra in discutie”.

Klaus Iohannis a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca la actualul congres al PNL este interesanta o functie de conducere, dar nu vizeaza postul lui Crin Antonescu.

Intrebat daca dupa alegerile prezidentiale din 2014, in cazul in care Crin Antonescu devine presedinte, este interesat de conducerea PNL, Iohannis a spus ca „este posibil” ca atunci sa fie una dintre „persoanele care ar intra in discutie”.

Antonescu il vrea pe Johannis in conducerea PNL: E bun de premier. Si de presedinte

„Este posibil ca atunci sa devin una dintre persoanele care ar intra in discutie, daca va fi asa sau nu vom vedea atunci. Nu cu gandul acesta am intrat in PNL, dar daca atunci se pune problema evident ca sunt dispus sa discut”, a spus Klaus Iohannis.

Ponta: Johannis poate fi si premier si presedinte

Intrebat daca nu se simte cumva folosit de Crin Antonescu a carui pozitie in sondaje privind credibilitatea a scazut, Iohannis a spus ca nu s-a simtit niciodata folosit si nici nu crede ca presedintele PNL l-a folosit ca „o lovitura de imagine”.

El a fost intrebat la care dintre filialele PNL si-a depus adeziunea si a afirmat ca a facut apel la o situatia exceptionala, inmanandu-i adeziunea lui Crin Antonescu, acesta aproband-o.

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca incepand de miercuri este membru PNL, precizand ca a luat aceasta decizie in urma invitatiei lansate de liderul PNL, Crin Antonescu.

El a spus ca a acceptat sa devina membru PNL in urma invitatiei lui Crin Antonescu.

Recomandările redacției